26.1 C
Athens

Μπαρτζώκας για Ράιτ: «Μας άλλαξε την εικόνα, τον αγαπώ, ήταν η πιο δύσκολη απόφαση στη δεύτερη θητεία μου»

Πρωτοφανή εγκώμια του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Μόουζες Ράιτ, με τον τρις κορυφαίο τεχνικό της Ευρώπης να αιτιολογεί με τον πιο ειλικρινή και πειστικό τρόπο το κόψιμο του Αμερικανού, τονίζοντας πως ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της 2ης θητείας του στον Ολυμπιακό

Ως τη δυσκολότερη απόφαση που έχει κληθεί να πάρει στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε το κόψιμο του Μόουζες Ράιτ από την επτάδα των ξένων ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μετά τη νίκη των Ερυθρόλευκων κόντρα στην ΑΕΚ, ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ για την απόφασή του και εκείνος αναφέρθηκε στο πόσο δυσκολεύτηκε για να αφήσει εκτός έναν παίκτη που θαυμάζει και που αναγνωρίζει πόσο συνεισέφερε στο διάστημα της απουσίας του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

 

«Ήθελα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα, έχει πολύ καλό προπονητή. Δεν ήρθαν εδώ πέρα για να γίνουν περίγελος. Οποιοδήποτε λάθος που κάνουμε, πληρώνεται. Κανείς από τους παίκτες μας δεν ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία του. Έπρεπε να πιεστούμε στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσουμε. Υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις που πληρωνόμαστε καλά για να τις παίρνουμε. Αποφάσισα για λόγους αρχής να πάω με τους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά. Αυτή ήταν πιο δύσκολη μου απόφαση στη δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και μας άλλαξε την εικόνα. Ήθελα να πάω με τους παίκτες που ξεκίνησαν τη σεζόν. Τον Μόουζες τον αγαπώ και τον θαυμάζω, τον υπολογίζουμε κανονικά για το Final Four», ανέφερε στην ΕΡΤ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς