27.7 C
Athens

Ολυμπιακός OPAP Arena: Οι Χάρτες της Google έδωσαν ερυθρόλευκο όνομα στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει ιστορία το βράδυ της 29ης Μαΐου στην «ΑΕΚ Αrena», όπως είναι η ονομασία που της δίνει η UEFA για τον τελικό με τη Φιορεντίνα, με το Google Maps όμως να έχει διαφορετική άποψη

Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει ιστορία το βράδυ της 29ης Μαΐου στην «ΑΕΚ Αrena», όπως είναι η ονομασία που της δίνει η UEFA για τον τελικό με τη Φιορεντίνα, με το Google Maps όμως να έχει διαφορετική άποψη!

Κι αυτό γιατί ενόψει του ιστορικού και σπουδαίου τελικού των Πειραιωτών με την ιταλική ομάδα, οι Χάρτες της Google έδωσαν ερυθρόλευκο όνομα στο γήπεδο της ΑΕΚ. «Ολυμπιακός OPAP Arena» είναι η νέα ονομασία του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια σύμφωνα πάντα με τη Google και μία απλή αναζήτηση μέσω GPS στο διαδίκτυο θα σας το επιβεβαιώσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ… «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OPAP Arena»:

Σημειώνεται πως παρόλο που έχουμε δει ανά τα χρόνια αρκετές αλλαγές -περισσότερο για χαβαλέ- στη Wikipedia, στη Google δεν είναι το ίδιο εύκολο να γίνει και στην πράξη εφαρμόζεται μόνο όταν έχουν προηγηθεί χιλιάδες αιτήματα για αλλαγή στην ονομασία μίας τοποθεσίας, όπως λογικά έγινε και σε αυτή την περίπτωση.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς