27.7 C
Athens

Λεσόρ: Πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα διαφωνεί με τις πεντάδες, δεν θα ήταν ρεαλιστικό να έχουμε 3 δικούς μας παίκτες

Ο Ματίας Λεσόρ, που φέτος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ στη Euroleague σε κερδισμένα φάουλ και βολές, βρήκε θέση στην καλύτερη πεντάδα της Λίγκας, όπως και ο Κέντρικ Ναν, με τον Κώστα Σλούκα που έμεινε εκτός να δηλώνει ότι θα μπορούσε κι αυτός να έχει θέση στο top-5 της σεζόν.

Στο μεταξύ, ο Γάλλος σέντερ σχολίασε τις αντιδράσεις για τις επιλογές στην πρώτη πεντάδα τονίζοντας πως «πάντα θα υπάρχει κόσμος που διαφωνεί» ενώ πρόσθεσε πως δεν θα ήταν ρεαλιστικό να έχει ο Παναθηναϊκός τρεις δικούς του παίκτες στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε στα κανάλια Novasports: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στη EuroLeague και πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα διαφωνεί με τις πεντάδες. Άκουσα σχόλια να λένε, έπρεπε να ειναι πέντε διαφορετικοί παίκτες και να είναι κάποιος άλλος μέσα. Ναι, αλλά ποιον θα βγάλεις εκτός; Πάντα συμβαίνει αυτό, είναι η γνώμη του καθενός και ο καθένας έχει τη δική του.

Το να είχαμε τρεις δικούς μας παίκτες δε μου φαίνεται ρεαλιστικό σενάριο, δε νομίζω ότι έχει συμβεί ξανά. Δυο ή τρεις παίκτες από μια ομάδα μου φαίνεται τρελό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς