26.1 C
Athens

Καρούλιας: Ο Αλαφούζος δεν θέλει κόσμο στον τελικό γιατί ίσως φοβάται για επεισόδια αν κάτι δεν πάει καλά

Ο Παναθηναϊκός δεν συναίνεσε για την παρουσία κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνοντας την ευθύνη στην Αστυνομία, αφού τόνισε πως αυτή δεν επέτρεψε την παρουσία κόσμου στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Πρασίνων, Νίκος Καρούλιας, τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα ενόψει του Παναθηναϊκός – Άρης στο άδειο Πανθεσσαλικό, κάνοντας την εκτίμηση πως ο Γιάννης Αλαφούζος ίσως να φοβάται για την παρουσία κόσμου στο τελικό για τον κίνδυνο επεισοδίων «αν κάτι δεν πάει καλά για την ομάδα του», όπως τόνισε σχετικά.

Για το γεγονός ότι ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία κόσμου στις κερκίδες και την αρνητική στάση του Παναθηναϊκού απέναντι σε αυτή τη συνθήκη: «Δεν ξέρω γιατί ο Παναθηναϊκός μπορεί από μόνος του να κανονίζει πως θα γίνει ο τελικός. Είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ τι θα πει. Από τη στιγμή που είμαστε ανίκανοι να κάνουμε τελικό με κόσμο, ας έχει μερικά άτομα για να πάνε οι μέτοχοι, είναι φυσιολογικό να πάνε 300 άτομα, δεν είναι πια πολλά. Δεν θέλω να μπω στο μυαλό του Αλαφούζου, ίσως φοβάται να μην γίνουν επεισόδια αν κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν πολλές σκέψεις, αλλά δεν θέλω να υιοθετήσω καμία.

Θλίβομαι με αυτή τη κατάσταση, το να μην μπορεί να γίνει τελικός κυπέλλου Ελλάδος με κόσμο. Είμαστε ευρωπαϊκή χώρα με συνθήκες ποδοσφαίρου Πακιστάν και Αφγανιστάν. Αν και εκεί δεν τολμά κανείς να κάνει μαγκές. Εμείς φτάσαμε στο σημείο να ξεχειλώνουμε την ελευθερία μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς