23.9 C
Athens

Για πάντα ερυθρόλευκος ο Βαλβέρδε: «Δεύτερη ομάδα μου ο Ολυμπιακός, απίστευτο αυτό που κατάφερε» (vid)

Ο Ερνέστο του... Πειραιά βλέπει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό να ζει το ευρωπαϊκό όνειρο με έναν άλλο Βάσκο στο τιμόνι και δηλώνει χαρούμενος και περήφανος για την δεύτερη ομάδα της καρδιάς του μετά την Μπιλμπάο

Ερνέστο Βαλβέρδε. Ένα όνομα, μία προπονητική ιστορία, τόσες όμορφες αναμνήσεις για τον Ολυμπιακό.

Ο αγαπημένος Ερνέστο του Μπιλμπάο και του Πειραιά παραδέχθηκε ότι ρέει μόνο «ερυθρόλευκο» αίμα στις φλέβες του, αφού μιλώντας για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού τον τελικό του Conference League ανέφερε πως μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο η δεύτερή του ομάδα είναι αυτή του Πειραιά, με την οποία σε διάστημα τριών ετών σε δύο διαφορετικές περιόδους κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Κύπελλα.

Παράλληλα, δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία του επίσης Βάσκου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον οποίο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ονειρεύτηκαν ξανά.

«Αξιοσημείωτο, απίστευτο. Ελάτε τώρα. Τι περιμένετε να σας πει ένας άνθρωπος που μετά την Μπιλμπάο, η δεύτερή του ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Χωρίς καμία υπερβολή. Είναι κάτι απίστευτο για τον σύλλογο αυτό που συνέβη με τον Μέντι στον πάγκο. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί», αναφέρει ο Βαλβέρδε στο βίντεο που ανέβασε η Μπιλμπάο με λεζάντα στα ελληνικά που γράφει: «Μόνο ερυθρόλευκοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς