22.9 C
Athens

«Οι προπονητές των μεγάλων επιτυχιών»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μεντιλίμπαρ και Μπαρτζώκα

Ενωμένη η οικογένεια του Ολυμπιακού στον δρόμο για τις δύο ευρωκούπες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Γιώργος Μπαρτζώκας στην «ερυθρόλευκη» συνάντηση της χρονιάς μετά την ιστορική πρόκριση του Θρύλου στον τελικό του Conference League

Οι δύο σπουδαίοι προπονητές, Χοσέ Μεντιλίμπαρ και Γιώργος Μπαρτζώκας, που μέσα σε δύο μέρες οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε τεράστιες ευρωπαϊκές επιτυχίες, συναντήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού με την Άστον Βίλα και ο ένας συνεχάρη τον άλλον με φόντο τις ευρωκούπες που θα διεκδικήσει ο ποδοσφαιρικός και μπασκετικός θρύλος σε Νέα Φιλαδέλφεια και Βερολίνο.

Η αρχή έγινε το βράδυ της Τετάρτης με τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της EuroLeague και μία μέρα αργότερα η ποδοσφαιρική ομάδα πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Μπαρτζώκας: Ο Μεντιλίμπαρ δένει με την ψυχοσύνθεση των οπαδών μας, ας ελπίσουμε στο 2/2 σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποθεώθηκε, ενώ στη συνέχεια αποθέωσε με τη σειρά του τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τον άνθρωπο που αναγέννησε τους Ερυθρολεύκους φέτος στο ποδόσφαιρο

«Οικογένεια. Οι προπονητές των μεγάλων επιτυχιών» έγραψε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στο twitter, ανεβάζοντας τη στιγμή της συνάντησης των δύο τεχνικών με το συναίσθημα των φιλάθλων να χτυπά κόκκινο!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς