23.9 C
Athens

Άλιμος – Ολυμπιακός 9-19: Οι Ερυθρόλευκες προκρίθηκαν άνετα στον τελικό του Κυπέλλου

Έτοιμος να διεκδικήσει το 6ο Κύπελλο στο πόλο Γυναικών είναι ο Ολυμπιακός! Οι φιναλίστ του LEN Champions League σάρωσαν με 19-9 τον Άλιμο στο κολυμβητήριο του Λαιμού της Βουλιαγμένης.

Οι Ερυθρόλευκες δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στον Άλιμο και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους παρά το νευρικό ξεκίνημα. Μετά από αρκετά δοκάρια και το πρώτο γκολ των τυπικά γηπεδούχων, ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι και προηγήθηκε με +3 στο οκτάλεπτο για να μετατρέψει σε διαδικαστικού χαρακτήρα την αναμέτρηση.

Η Τριχά και η Βάσω Πλευρίτου με τέσσερα τέρματα ήταν οι πρώτες σκόρερ του Ολυμπιακού ενώ τρία είχε η Ελευθερία Πλευρίτου. Η Μέγκενς σημείωσε τρία για τον Άλιμο.

Ο άλλος ημιτελικός που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ είναι εκείνος ανάμεσα σε Εθνικό και Βουλιαγμένη.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 3-7, 2-4, 3-4

ΑΛΙΜΟΣ (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 2, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 2, Μάνη, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 1, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου, Θεοφανοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 4, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL FOUR 

Παρασκευή 10/5

Άλιμος – Ολυμπιακός 9-19

Εθνικός – Βουλιαγμένη (16:00)

Σάββατο 11/5

ΤΕΛΙΚΟΣ (15:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς