23.9 C
Athens

Χάρης Δούκας: Μακάρι ο Ολυμπιακός να σηκώσει το τρόπαιο, έχουμε προγραμματίσει εκδηλώσεις στον Πειραιά

Το τρόπαιο του Conference έχει πάρει θέση στην Πλατεία Κοτζιά και ως τις 20:00 την Παρασκευή (10/5) όσοι επιθυμούν μπορούν να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας βρέθηκε εκεί, συνεχάρη τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε να κατακτήσει το τρόπαιο ενώ προανήγγειλε μια σειρά εκδηλώσεων πριν από τον τελικό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε εδώ στην Πλατεία Κοτζιά το Κύπελλο του Europa Conference League. Ήταν σημαντικό ότι καταφέραμε να φιλοξενούμε την διοργάνωση. Δεν το περίμενα, ευχόμουν να βρεθεί μια ελληνική ομάδα στον τελικό και τελικά η ευχή πραγματοποιήθηκε. Θα έχουμε το τρόπαιο για δύο ημέρες στην πλατεία Κοτζιά και ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί περιμένει να το δει από κοντά, να το αγγίξει και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Είναι μια όμορφη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη χώρα και για τον Ολυμπιακό που μακάρι να κατορθώσει να το σηκώσει στις 29 Μαΐου με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, στον τελικό στην ΟΠΑΠ AΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός που θα αναβαθμίσει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε προγραμματίσει για τις 28 και 29 του μηνός σειρά σημαντικών εκδηλώσεων και στον Πειραιά που βέβαια θα είναι στο επίκεντρο, όπως και στην πλατεία Κοτζιά, όπου θα στηθεί ένα Fun Park για τους φιλάθλους και τους φίλους οι οποίοι θα έρθουν, ενώ περιμένουμε και 6.000 με 9.000 Ιταλούς», δήλωσε στον Αθήνα 984.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς