26.5 C
Athens

ΜακΓκιν: Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα, του ευχόμαστε τα καλύτερα στον τελικό

Ο Τζον ΜακΓκιν παραδέχθηκε ιπποτικά την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Conference και υποστήριξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι με την Άστον Βίλα.

Ο Σκωτσέζος αρχηγός των Χωριατών θέλησε πάντως να κρατήσει τα καλά από τη διαδρομή που έχει κάνει η ομάδα του στη σεζόν.

«Θέλαμε όλοι να επιστρέψουμε στην Αθήνα για τον τελικό. Το πιστεύετε ή όχι, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ήταν μια πραγματικά καλή εμφάνιση για εμάς αν και συνολικά η εικόνα ήταν πολύ απογοητευτική στα δύο ματς. Μπήκαμε ως φαβορί στη διοργάνωση και διαχειριστήκαμε την πίεση. Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και στα δύο παιχνίδια, συνολικά το σκορ αποδεικνύει ότι ήταν η καλύτερη ομάδα αυτή που μας κέρδισε.

Θα δούμε τα λάθη μας, σίγουρα υπήρξαν πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε περήφανοι για τη διαδρομή μας μέσα στη σεζόν. Θέλουμε προφανώς να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν εδώ για εμάς, θέλαμε να τους φέρουμε το τρόπαιο.

Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι αλλά χρειαζόμαστε ένα μεγάλο ψυχολογικό σπρώξιμο στα τελευταία δύο παιχνίδια για να μπούμε στο Champions League, κάτι που θα είναι αστρονομικό επίτευγμα. Αλλά εδώ, το πρωτεύον συναίσθημα είναι η απογοήτευση, ο εκνευρισμός για μια χαμένη ευκαιρία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και του ευχόμαστε τα καλύτερα στον τελικό», δήλωσε ο αρχηγός της Άστον Βίλα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς