28 C
Athens

Λεβερκούζεν – Ρόμα 2-2: Επέστρεψε από το 0-2, έμεινε αήττητη και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League

Η τρομερή Μπάγερ Λεβερκούζεν το έκανε ξανά. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς η Ρόμα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά όχι μόνο πήρε την πρόκριση στον τελικό του Europa League, ισοφάρισε και για το τελικό 2-2 για να φτάσει τα 49 ματς αήττητη.

Η Ρόμα δεν φοβήθηκε απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και το 0-2 του πρώτου αγώνα και έκανε ένα καταπληκτικό ματς για να φτάσει στην ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα. Το ματς ήταν ανοιχτό και οι τελικές προσπάθειες πάρα πολλές και από τις δύο πλευρές, με τους γηπεδούχους μάλιστα να ξεπερνούν τις 30!

Αυτή όμως που ήταν εύστοχη αν και με λιγότερες τελικές προσπάθειες, ήταν η Ρόμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντε Ρόσι ο Παρέδες που σκόραρε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι σε 43′ και 66′ για το 0-2.

Εκεί όμως μίλησε η καρδιά της αήττητης Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι Ασπιρίνες πήραν ξανά σκορ πρόκρισης στο 82′ με αυτογκόλ του Μαντσίνι. Όμως αυτό δεν αρκούσε στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που με γκολ του Στάνισιτς στο 97′ ισοφάρισε για το τελικό 2-2 και έμεινε αήττητη. Στον τελικό του Europa League θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα με μοναδικό στόχο να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου τη φετινή σεζόν.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΡΟΜΑ 2-2  [Συνολικό σκορ: 4-2]

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Κόβαρ, Ταπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ, Φρίμπονγκ, Παλάσιος, Τζάκα, Γκριμάλντο, Χόφμαν, Αντλί, Χλόζεκ

ΡΟΜΑ: Σβίλαρ, Σπινατσόλα, Εντικά, Μαντσίνι, Ανχελίνιο, Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι, Αζμούν, Λουκάκου, Ελ Σαραουί

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς