27.3 C
Athens

Σεισμός στο Καραϊσκάκη με Μπαρτζώκα: «Όλοι ξέρουν το μέγεθος του Ολυμπιακού, στάση ζωής να στηρίζω τους ανθρώπους που με βοήθησαν»

Μετά την 3η σερί πρόκριση σε Final Four το βράδυ της Τετάρτης στη Βαρκελώνη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και γνώρισε καθολική αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε στο Καραϊσκάκη μαζί με τον Χρήστο Μπαφέ για να παρακολουθήσουν την ιστορική ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στην Άστον Βίλα με φόντο τον τελικό του Conference.

Μόλις έγινε αντιληπτός στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που έχουν κατακλύσει τις εξέδρες στο Καραϊσκάκη, αποθέωσαν τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης έπειτα από τη μεγάλη τρίτη σερί πρόκριση σε Final Four με μπρέικ στη Βαρκελώνη.

 

Ο ρεπόρτερ της COSMOTE TV πήρε δηλώσεις από τον Γιώργο Μπαρτζώκα που εμφανίστηκε αγχωμένος για το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε στο μπάσκετ και τη στήριξη στους παίκτες του.

Τι είναι πιο αγχωτικό να είσαι προπονητής σε Game 5 ή στην κερκίδα στον ημιτελικό του Conference League;

«Και τα δύο είναι το ίδιο. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα και έχουμε λίγο στρες».

Είπατε ότι δεν πουλάτε τους παίκτες σας κάποια στιγμή στη σεζόν όταν είχε τραυματιστεί ο Μακ Κίσικ. Νιώσατε δικαιωμένος;

«Γενικά είναι μια στάση ζωής, δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ. Με τους ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει δεν μπορείς να είσαι αχάριστος. Δεν είχε να κάνει με τον ΜακΚίσικ. Δεν τους στηρίζω γιατί είμαι καλός άνθρωπος, αλλά γιατί το αξίζουν».

Τι σκέφτεσαι πριν από έναν ημιτελικό μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

«Δεν έχεις πολλά να σκεφτείς. Ίσως γιατί ο πρώτος μου ημιτελικός μετά έγινε τελικός».

Πέρσι το χάσατε στο σουτ, σας χρωστάει κάτι φέτος η τύχη;

«Αν το πάρεις έτσι ναι. Αλλά στη ζωή τίποτα δεν σου χαρίζεται. Πρέπει να το κυνηγήσεις όσο μπορείς».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε έξι ευρωπαϊκούς τελικούς, τι σημαίνει αυτό για το σύλλογο;

«Νομίζω πως όλοι ξέρουν το μέγεθος του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Λογικό είναι αν κυνηγάμε συνέχεια ευρωπαϊκές διακρίσεις να το καταφέρουμε».

Έχετε γούρια;

«Με κάποιους φίλους συζητάμε τι θα κάνουμε, πού θα κάτσουμε».

Βλέπετε Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο;

«Εννοείται ότι βλέπω όποτε μπορώ. Και βλέπω και αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει βελτίωση μέσα στη σεζόν. Η Άστον Βίλα είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς