23.4 C
Athens

Περιστέρι – Υδραϊκός 14-13: Οι Περιστεριώτες έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε το Περιστέρι που επικράτησε με 14-13 κόντρα στον Υδραϊκό.

Οι Περιστεριώτες έγιναν η δεύτερη ομάδα που εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά τον Ολυμπιακό που επικράτησε νωρίτερα του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι κόντρα στον Υδραϊκό ήταν συγκλονιστικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αν και το Περιστέρι είχε διαφορά ασφαλείας και οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν με ένα σερί στο φινάλε, αλλά έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν στην τελευταία επίθεση και να ισοφαρίσουν.

Ο Άγγελος Φώσκολος ήταν πρωταγωνιστής με 5 γκολ για τους νικητές, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης.

Οκτάλεπτα: 4-1, 4-6, 3-2, 3-4

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος 2, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ., Αλευρίδης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 5, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 4, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς