20.2 C
Athens

Το video με την ομιλία Μπαρτζώκα στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έχετε την απόλυτη εκτίμησή μου, είστε παρέα πρωταθλητών»

Το respect του Γιώργου Μπαρτζώκα στους παίκτες του Ολυμπιακού για όσα προσφέρουν στην ομάδα και το πανηγυρικό-οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την τεράστια πρόκριση σε τρίτο σερί Final-4

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε για 3η σερί φορά και 13η συνολικά στην ιστορία του σε Final Four, κάνοντας μια από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με επικό break σε Game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Όλα αυτά σε μια σεζόν που τα προβλήματα ήταν τεράστια, με τους τραυματισμούς να μην αφήνουν ήσυχους τους Ερυθρόλευκους. Σε αυτό στάθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα λόγια του στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη πρόκριση, όπου μεταξύ άλλων τους έδωσε «respect» για όσα προσφέρουν στην ομάδα κάνοντας λόγο για μία παρέα πρωταθλητών.

«Έχετε την απόλυτη εκτίμησή μου για όλα όσα δίνετε στην ομάδα μας», είπε στους παίκτες του υπό το βλέμμα των προέδρων, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και συνέχισε:

«Είναι η τρίτη σερί πρόκριση σε Final 4 και το ότι το καταφέραμε με όλα όσα μας συνέβησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, την καθιστά για εμένα κάτι παραπάνω από πρωτάθλημα! Το αξίζετε απόλυτα, είστε μια παρέα πρωταθλητών!».

Μπαρτζώκας: Νίκη αφιερωμένη σε προέδρους και φιλάθλους, θερμές ευχές για πρόκριση στον τελικό του Conference

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς