23.4 C
Athens

Γιαννακόπουλος: Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες, εισιτήριο ούτε για δείγμα (vid)

Ο αλύγιστος και πιστός στα ραντεβού του με τα Final-4, Ολυμπιακός, άλωσε τη Βαρκελώνη και πήρε το εισιτήριο για το Βερολίνο, όπως νωρίτερα την Πέμπτη έπραξε επίσης με μπρέικ η Φενέρμπαχτσε στην έδρα της Μονακό, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να είναι φανερά δυσαρεστημένος από τα χθεσινά αποτελέσματα λόγω… διαθεσιμότητας των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε πως «όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες» εξηγώντας πως το λέει για τη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων, κάτι που δεν του επιτρέπει να μπορέσει καλά-καλά να εξυπηρετήσει την οικογένειά του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μήνυμά του μέσω Instagram.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω εισιτήρια, με την κάψα του κόσμου να πάει στο Βερολίνο. 434, 454 εισιτήρια παίρνει κάθε ομάδα, τα οποία πρέπει να διατεθούν σε κόσμο που έχει πάρει διαρκείας που έχει παρουσία στο ΟΑΚΑ συνεχόμενη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Anyway, για να έρθουμε στην ουσία. Δυστυχώς εγώ δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου, άρα το να λαμβάνω μηνύματα από τον καθένα όσο και να σας αγαπάω, “θέλω ένα, θέλω δύο, θέλω 302 εισιτήρια’, δυστυχώς παιδιά ούτε ένα. Ούτε ένα για δείγμα. Όποιος θέλει απευθύνεται στην ΚΑΕ ή στα διάφορα σάιτ που τα πουλάνε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς