23.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Κοκκίνισε ξανά το αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης και την πρόκριση στο Final-4 (vid)

Υποδοχή στο αεροδρόμιο, μία συνήθεια που γίνεται λατρεία για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: Αυτή τη φορά για την αποθέωση της ομαδάρας του Γιώργου Μπαρτζώκα, που μαζί με τους παίκτες και τους Προέδρους των Ερυθρολεύκων γνώρισαν την αποθέωση για το τρομερό επίτευγμα της τρίτης σερί πρόκρισης σε Final Four

Ο Ολυμπιακός σε τρίτο σερί Final-4 γιατί αυτή η ομάδα είναι των υπερβάσεων, είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, υπάρχει για να κερδίζει. Γιατί Θρύλος είσαι!

Οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα άλωσαν τη Βαρκελώνη και προκρίθηκαν για τρίτη σερί χρονιά και 9η από το 2009 και μετά στο Final-4, όπου θα αντιμετωπίσουν στις 24 Μαϊου στον δεύτερο ημιτελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία επανάληψη του περσινού τελικού στο Κάουνας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 59-63: Τρίτο σερί Final Four και με μειονέκτημα γιατί… ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!

Για άλλη μία φορά φέτος, το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κοκκίνισε από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν τους μάγκες με τα κόκκινα, με τις εικόνες να είναι μοναδικές και τους παίκτες, τον Μπαρτζώκα και τους Προέδρους των Πειραιωτών να το απολαμβάνουν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ KAI VIDEO

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς