20.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Απολαμβάνω να δουλεύω στον Ολυμπιακό, ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε απόλαυση το να δουλεύει στον Ολυμπιακό, εξηγώντας πως η πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του είναι κάτι εντυπωσιακό βάσει των όσων συνέβησαν στη σεζόν με τους τραυματισμούς.

Ο κόουτς των Ερυθρόλευκων υπογράμμισε πως η ομάδα του θα δουλέψει σωστά και δεν θα ασχοληθεί με τοξικότητα και παραφιλολογίες ενώ φρόντισε να συγχαρεί και τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Νομίζω ότι στη σειρά φάνηκε το επίπεδο μας. Κερδίσαμε το πρώτο ματς εδώ, ελέγχοντας πλήρως την κατάσταση. Χάσαμε το δεύτερο ματς γιατί ήταν αναμενόμενη η αντίδραση της Μπαρτσελόνα. Χάσαμε το τρίτο ματς κατά παραγγελία της Ευρωλίγκας, γιατί το λάθος ήταν αρκετά σοβαρό. Στο τέταρτο παιχνίδι κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά και ήρθαμε εδώ όπου ασκήσαμε μεγάλη πίεση. Σε αυτό δεν κατάφερα να ανταποκριθεί η Μπαρτσελόνα.

Κάποιοι έλεγαν πριν 4-5 χρόνια πως θα ήταν όνειρο απατηλό να πάει ξανά μια ελληνική ομάδα στο Final 4. Εμείς το κάναμε τρεις φορές σερί. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, περάσαμε από μία διαδρομή, όπου είχαμε 7 νίκες και 8 ήττες. Κάναμε δύο προσθήκες σημαντικές και μείναμε ενωμένοι. Έχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Είναι ένα περιβάλλον που εγώ προσωπικά το απολαμβάνω. Είναι φανταστικό να δουλεύεις στην ομάδα και ο κόσμος το καταλαβαίνει. Πιστεύει στην ομάδα και ανταποδώσαμε τη στήριξη τους.

Καταρχήν έχουμε ένα διάστημα να ξεκουραστούμε. Θα προετοιμαστούμε βασιζόμενοι στο μπάσκετ, όπως κάνουμε πάντα. Χωρίς να ασχολούμαστε με σενάρια, τοξικότητα και παραφιλολογίες. Για το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχει δύο ομάδες στο Final-4 και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια. Έμειναν εκτός ομάδες που έχουν επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς