21.9 C
Athens

Παπανικολάου: Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα να έχει δύο ομάδες στο Final Four

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα χαρακτήρισε την παρουσία δύο ομάδων από τη χώρα στο Final Four ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε για 3η σερί φορά και 13η συνολικά στην ιστορία του σε Final Four, κάνοντας μια από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με επικό break σε Game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων στάθηκε μεταξύ άλλων τόσο στην πρόκριση των Πειραιωτών στο Final Four όσο και σε αυτή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλους. Σε όσους μας υποστηρίζουν όλη την χρονιά. Σπουδαία πρόκριση. Δείξαμε χαρακτήρα. Αξίζαμε να είμαστε στο Final-4».

Για τα δύο ματς που έπαιξε: «Είναι διασυλλογικά, το δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, η Euroleague. Θέλεις όταν είσαι εδώ να πετύχεις τους στόχους. Δεν είναι δική μου επιτυχία, είναι ομαδική. Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια και τα Playoffs με ιδανικό τρόπο».

Για το τρίτο σερί Final-4 και τα δύο προηγούμενα: «Είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε δύο ομάδες στο Final-4. Και οι δύο αξίζαμε να είμαστε στο Final-4. Προτεραιότητα είναι το ματς με τη Ρεάλ. Παίζουμε απέναντι στην ομάδα που φέτος έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Έχουμε τις πιθανότητές μας και πάμε να τις διεκδικήσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς