20.7 C
Athens

Super League 2: Υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β’, ψάχνει θαύμα για να σωθεί ο Παναθηναϊκός Β’

Στη Γ’ Εθνική υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός Β’ που έμεινε στο 1-1 με το Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω υποδέχθηκε τους Ερυθρόλευκους και τους έριξε τη χαριστική βολή παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε.

Ο Σταμένκοβιτς άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το σκορ για τους γηπεδούχους στο 25′, με τον Βλαχομήτρο να ισοφαρίζει στο 92′ για το τελικό 1-1 που δεν αρκούσε στον Ολυμπιακό Β’.

Τους Ερυθρόλευκους όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει στη Γ’ Εθνική και ο Παναθηναϊκός Β’ που ηττήθηκε με 2-1 από τον Γιούχτα. Οι Πράσινοι ψάχνουν ένα θαύμα στους επόμενους δύο αγώνες για να σωθούν, καθώς βρίσκονται στο -4 από την Παναχαϊκή που έχει και ματς λιγότερο. Έτσι θέλουν ήττα των Πατρινών από τον Διαγόρα, επικράτηση στο μεταξύ τους παιχνίδι σε μία εβδομάδα (15/5) και νίκη στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Β’.

Στον Α’ όμιλο τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού μετά τα σημερινά αποτελέσματα. Η Κοζάνη που επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ Β’  είναι η ευνοημένη της αγωνιστικής, καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή. Την ίδια ώρα ο Καμπανιακός έμεινε κι αυτός ζωντανός με τη νίκη του με 1-2 επί του Αιολικού.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAYOUTS

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Κοζάνη – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Αιολικός – Καμπανιακός 1-2

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 1-1

Γιούχτας Παναθηναϊκός Β’ 2-1

Παρασκευή 10/5

Παναχαϊκή – Διαγόρας (16:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς