21.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση Ναν ως το 2026, NBA Out «υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις»

Επισημοποιήθηκε η ανανέωση του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό ως το 2026, με την πράσινη ΚΑΕ να διευκρινίζει στην ανακοίνωση για το NBA Out ότι υπάρχει «υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις»

Επίσημη μορφή πήρε η πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αμερικανός παραμένει στο τριφύλλι ως το 2026 σύμφωνα με την ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ, η οποία διευκρινίζει πως υπάρχει NBA Out αλλά «υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν ως το καλοκαίρι του 2026. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τη φετινή σεζόν ο Ναν έχει 13 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 46.3% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 15.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο με 41% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague αποτελώντας τον MVP της σεζόν για τους Πράσινους στην πορεία για την επιστροφή στο Final Four μετά από 12 χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς