20.6 C
Athens

Φασούλα: «Το τελευταίο… ριμπάουντ»

Για τη λεπτομέρεια που άλλαξε το παιχνίδι απέναντι στη Νιγηρία μίλησε μετά το τέλος της μοιραίας αναμέτρησης η Μαριέλα Φασούλα

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση της Εθνικής μας απέναντι στην Νιγηρία για τη φάση των «12» και συγκεκριμένα σε ένα ριμπάουντ που άλλαξε το παιχνίδι, με τη Μαριέλα Φασούλα να υποστηρίζει σε δηλώσεις της πως η λεπτομέρεια μετράει πολύ ενώ μίλησε τόσο για την σπουδαία της εμφάνιση μετρώντας 18 πόντους και 12 ριμπάουντ όσο και για την επόμενη μέρα της «γαλανόλευκης». Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα της Εθνικής Ομάδας: «Σίγουρα το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα και το ριμπάουντ. Η λεπτομέρεια μετράει πολύ. Χάσαμε το τελευταίο ριμπάουντ, ήταν η λεπτομέρεια, που άλλαξε το παιχνίδι».

Για τη δική της, σπουδαία εμφάνιση: «Το παιχνίδι μου δεν συνοδεύτηκε από νίκη και πρόκριση. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτριές μου και τις ευχαριστώ, όπως και τους προπονητές μου».

Για την επόμενη μέρα της «γαλανόλευκης»: «Οι πιο έμπειρες παίκτριες, όπως η Εβίνα, μας έχουν δείξει τον δρόμο. Θέλουμε να τα πάρουμε και να τα εφαρμόσουμε αυτά και στη δική μας γενιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς