27.5 C
Athens

Ο Έντι Τζόνσον απάντησε στην ατάκα Γιαννακόπουλου για τον Ναν: «Ξέχασε πόσο… κακοποίησα την ομάδα του σε μία σεζόν»

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Έντι Τζόνσον έδωσε... πληρωμένη απάντηση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που θεωρεί πως ο Ναν είναι ο καλύτερος ξένος που έχει περάσει από την Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ Γουίλκινς

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε κάνει ένα στόρι στο Instagram μετά το Game 4 κόντρα τη Μακάμπι, όπου αποθέωσε τον πρώτο σκόρερ εκείνου του αγώνα, Κέντρικ Ναν, αναφέροντας πως είναι ο καλύτερος ξένος που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα μετά τον πρώην «πράσινο» Ντομινίκ Γουίλκινς, που αγωνίστηκε στη χώρα μας τη σεζόν 1995/96.

«Μετά τον Ντομινίκ ο καλύτερος ξένος που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του Δ. Γιαννακόπουλου για τον Ναν, με τον άλλοτε αστέρα του Ολυμπιακού και πρώην NBAer, Έντι Τζόνσον, να τού απαντά μέσω Twitter με την ατάκα: «Ξέχασε πόσο κακοποίησα την ομάδα του για μία ολόκληρη σεζόν», αναφερόμενος στη θητεία του στην Ελλάδα με τη φανέλα των Πειραιωτών τη σεζόν 1994/95.

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού του απάντησε πως «Και τι έκανες; Πήρες την Ευρωλίγκα;» ο Έντι Τζόνσον έγραψε: «Πάντως νίκησα την ομάδα σου στο δρόμο για τον τελικό και πήρα το πρωτάθλημα, οπότε… ναι. Όσο μου φωνάζατε και με βρίζατε, τόσο με κάνατε να καταστρέφω την ομάδα σας όπου την έβρισκα».

Ο «Fast Eddie» είχε εκείνη την περίοδο 21,2 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο σε 53 αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς