27.5 C
Athens

Αιχμές Κάτας για διαιτησία: «Όλοι είδαν τι συνέβη στο β’ μέρος, ξέραμε ότι έπρεπε να προηγηθούμε με 15 για να κερδίσουμε με 1»

Ο Όντεντ Κάτας είδε να καταλογίζονται στην ομάδα του αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές, τον Παναθηναϊκό να εκτελεί 35 βολές έναντί 10 και προσπάθησε με τακτ να αποτυπώσει όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με το σαφές υπονοούμενο «όλοι είδαν τι συνέβη στο 2ο ημίχρονο»

Χωρίς να έχει διάθεση να πει πολλά και όντας φανερά φορτισμένος, ο Όντεντ Κάτας δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Παναθηναϊκό σε όλη τη σειρά.

Ο Ισραηλινός προπονητής ναι μεν αναφέρθηκε στην απουσία του Γουέιντ Μπάλντγουιν αλλά πέταξε καρφιά για τη διαιτησία υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Όλοι είδαν τι συνέβη στο δεύτερο μέρος».

Για την ιστορία, η πιο καυτή ατάκα για τη διαιτησία δεν μεταφράστηκε καν από τους σχολιαστές της NOVA.

«Χάσαμε τον Μπάλντγουιν στο πρώτο παιχνίδι. Υπό αυτές τις συνθήκες το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ότι φτάσαμε στο 5ο παιχνίδι, δεν θέλω να πω πολλά, αλλά ξέραμε ότι πρέπει να προηγηθούμε με 15 πόντους διαφορά για να κερδίσουμε με έναν. Νομίζω ότι όλοι είδαν τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε στο flash interview.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς