27.5 C
Athens

Η Μλεΐνκοβα ανακοινώθηκε από την Μπέργκαμο του Κάρλο Παρίζι

Η Μικαέλα Μλεΐνκοβα πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διεθνής Τσέχα ακραία θα ζήσει για πρώτη φορά την εμπειρία του ιταλικού πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά καθώς ανακοινώθηκε από την Μπέργκαμο.

Η 28χρονη αποτέλεσε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ιταλικού συλλόγου, στον πάγκο του οποίου θα κάθεται ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι.

«Το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν πάντα το πρωτάθλημα των ονείρων μου, αυτό που πάντα ήθελα να παίξω. Μαζί με το τούρκικο είναι ένα από τα καλύτερα, πιθανότατα το καλύτερο. Το Μπέργκαμο μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να απορρίψω. Εδώ βρήκα μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια υπέροχη πόλη, έναν σούπερ προπονητή και το κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα. Όλα όσα έψαχνα!», υποστήριξε η Τσέχα που αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας της και δουλεύει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αθανασόπουλου.

Πριν τον Ολυμπιακό, η Μλεΐνκοβα αγωνίστηκε σε Σιγκόρτα (Τουρκία), Βολερό (Γαλλία), Στουτγκάρδη (Γερμανία), Ζεσόφ (Πολωνία) και σε ομάδες της χώρας της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς