25.9 C
Athens

Τεν Χαγκ μετά τον διασυρμό από την Κρίσταλ Πάλας: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μ. Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασύρθηκε για ακόμη μία φορά φέτος, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με τους Κόκκινους Διαβόλους να μπαίνουν πλέον σε μπελάδες μέχρι και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παρά την βαριά ήττα στο Λονδίνο ο προπονητής των Κόκκινων του Μάντσεστερ, Έρικ Τεν Χαγκ, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα πως παραμένει ο καταλληλότερος για τον πάγκο της ομάδας, προσθέτοντας πως «θα συνεχίσει να παλεύει».

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ 4-0: Ανεπανάληπτος διασυρμός για τους Κόκκινους Διαβόλους

«Είχαμε χαμηλή απόδοση, δεν αντιδράσαμε όπως θα θέλαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Έχουμε προβλήματα ειδικά στην άμυνα, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το αποδεχθούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτή τη συνθήκη.

Θα συνεχίσω να παλεύω. Προετοίμασα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι’ αυτό, αλλά θα βρούμε την ενέργεια για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ.

Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους τότε έχουμε καλές ελπίδες. Μας λείπει σχεδόν όλη η αμυντική γραμμή και έχουμε προβλήματα», ήταν τα λόγια του 54χρονου τεχνικού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς