18.3 C
Athens

Νάγκετς – Τίμπεργουλβς 80-106: Οι σαρωτικοί Λύκοι άλωσαν ξανά το Ντένβερ και δείχνουν έτοιμοι για… σκούπα (vid)

Με άμυνα από ατσάλι και σταθερά καλούς τους Τάουνς - Έντουαρντς οι εκπληκτικοί Τίμπεργουλβς έκαναν το 2-0 στη σειρά και βρίσκονται δύο νίκες μακριά από τα αποκλείσουν τους περσινούς πρωταθλητές του NBA

Μοναδική παράσταση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στην έδρα των πρωταθλητών Ντένβερ Νάγκετς, την οποία «έσπασαν» ξανά με ηγέτες τους Καρλ Άντονι Τάουνς και Άντονι Έντουαρντς για το επιβλητικό 0-2 στη σειρά, σε μία παράσταση τελικών για τους Λύκους, που έχουν την ευκαιρία να «σκουπίσουν» την παρέα του Γιόκιτς στην έδρα τους.

Ο Άντονι Έντουαρντς πέτυχε 27 πόντους, ο Καρλ Άντονι Τάουνς πρόσθεσε άλλους τόσους και οι Τίμπεργουλφς διέλυσαν τους Νάγκετς με 106-80, έστω κι αν δεν αγωνίστηκε ο Ρούντι Γκομπέρ λόγω της γέννησης του γιου του.

Παρά την απουσία του κορυφαίου τους αμυντικού, οι Τίμπεργουλφς κράτησαν τους Νάγκετς στους 80 πόντους, επίδοση που είναι το season low των πρωταθλητών!

Η σειρά μεταφέρεται τώρα στη Μινεσότα όπου οι Τίμπεργουλβς έχουν δύο ματς μπροστά τους για να “σκουπίσουν” τους πρωταθλητές, όπως έκαναν και με τους Σανς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο Άαρον Γκόρντον ήταν ο μοναδικός παίκτης των Νάγκετς με σταθερή επαφή με το καλάθι, βάζοντας 20 πόντους με 3/5 τρίποντα, ενώ χαμηλά έμεινε ο Μάικλ Πόρτερ με εννιά και μόλις 1/7 τρίποντα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς