25.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Δύσκολα με Άστον Βίλα ο Ορτέγκα, ο Ρίτσαρντς προβάρει φανέλα βασικού

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ καταβάλλει προσπάθεια αλλά μοιάζει απίθανο να προλάβει τον επαναληπτικό με την Άστον Βίλα, κάτι που σημαίνει πως ο Ρίτσαρντς προορίζεται για τη θέση του

Εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα για την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Ο 25χρονος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού στο Βίλα Παρκ και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ομάρ Ρίτσαρντς να παίρνει τη θέση του στο δεύτερο. Ο Άγγλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός στο δεύτερο ματς αφού ο Αργεντινός δεν είναι έτοιμος και δύσκολα θα προλάβει παρότι καταβάλλει προσπάθεια για να είναι έτοιμος. Ως εναλλακτική επιλογή λογίζεται και ο Κίνι που θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Ορτέγκα μετρά 37 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τεσσάρων ασίστ.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως θα έχει περισσότερες λύσεις γενικότερα αφού Ντόη και Μασούρας εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς