19.7 C
Athens

Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνες κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός κίπερ παραμένει αμφίβολος για την κρίσιμη και ιστορική ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», συνεχίζοντας τις φυσιοθεραπείες του από το σπίτι

Η Άστον Βίλα έχει επικεντρώσει την προσοχή της στη μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (9/5) και θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπράιτον, που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση και τον τραυματισμό του Ρότζερς.

Ο Τίλεμανς αναμένεται να επιστρέψει και πιθανώς στο αρχικό σχήμα των Villains, αλλά αμφίβολος παραμένει ακόμα ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που συνεχίζει τη φυσιοθεραπεία του με στόχο να είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η κατάσταση του Αργεντινού κίπερ επανεκτιμάται καθημερινά, με τον ίδιο να μην είναι έτοιμος απέναντι στην Μπράιτον και να είναι εκτός προπονήσεων για αρκετό καιρό, πριν επιστρέψει το περασμένο Σάββατο βγάζοντας μέρος του προγράμματος.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Μαρτίνες θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος την Πέμπτη, με την πρώτη εκτίμηση να αναφέρει ότι θα βρίσκεται στην αποστολή των «Χωριατών» αλλά είναι ακόμα αμφίβολος για την ενδεκάδα, λόγω της απουσίας του για 9 ημέρες από τις ομαδικές προπονήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς