19.7 C
Athens

Sky Sport: «Παναθηναϊκός και Τσβόλε ενδιαφέρονται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ»

Ο 24χρονος Έλληνας στόπερ, Αντώνης Παπαδόπουλος, που αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ και μάλιστα ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga, φαίνεται να βρίσκεται στα μεταγραφικά ραντάρ του Παναθηναϊκού ενόψει καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι του 2024 ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από την ομάδα της Βεστφαλίας, με την οποία δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του αφού αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του ώστε να έχει πιο ενεργό ρόλο. Κι αυτό γιατί στους Κιτρινόμαυρους δεν έχει βρει τον χώρο και τον ρόλο που θα ήθελε, έχοντας 17 συμμετοχές φέτος με τη β’ ομάδα και μόλις 2 στην ανδρική.

Σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sport» τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Τσβόλε τον έχουν στα υπόψιν τους για το καλοκαίρι, με δεδομένη την επιθυμία των Πρασίνων να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς