22.8 C
Athens

Ο Μασεράνο, ο Έσε και η πιθανότητα να βρεθεί ο Αργεντινός χαφ του Ολυμπιακού στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων με την εθνική Αργεντινής, αφού ο Μασεράνο τον παρακολουθεί εδώ και καιρό και σκέφτεται να τον καλέσει μετά από δύο χρόνια με το βλέμμα στο Παρίσι

Ο Σαντιάγκο Έσε αποτελεί φέτος βασικό γρανάζι του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό χαφ να καταπίνει χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών όντας σταθερά πρώτη επιλογή του Μεντιλίμπαρ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, ιδίως στην Ευρώπη με τους Ερυθρολεύκους, έχουν «τραβήξει» το ενδιαφέρον και του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κ23 στην εθνική Αργεντινής, Χαβιέ Μασεράνο, που ξέρει λόγω της τεράστιας εμπειρίας του στη θέση, να αναγνωρίζει το ταλέντο ενός χαφ.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με τον Τύπο στην Αργεντινή, βρέθηκε το όνομα του Έσε στο μπλοκάκι του, με αφορμή την τελική του έρευνα για τη λίστα που θα δηλωθεί για την Ολυμπιακή ομάδα της Αλμπισελέστε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

Θρύλε, κοίτα τι έκανες στο Μπέρμιγχαμ: Ο «πρίγκιπας» Ελ Κααμπί και το masterclass από Έσε – Τσικίνιο

Η περίπτωση του Έσε εξετάζεται σοβαρά, με τον 22χρονο αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού να μην βρίσκεται εδώ και μία διετία στις εθνικές κλήσεις της χώρας του, σε επίπεδο Κ23, αλλά να ελπίζει πως αυτό θα αλλάξει το φετινό καλοκαίρι.

Σημειώνεται πως υπήρχαν σκέψεις για τον Έσε κατά καιρός να πάρει το πολωνικό διαβατήριο ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την εθνική Πολωνίας και να μην πιάνει θέση ξένου στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό το σενάριο έχει πλέον απομακρυνθεί, με τον ίδιο να θέλει να αγωνιστεί με τα χρώματα της πατρίδας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς