21.4 C
Athens

Έμερι: Νιώθουμε εκνευρισμό και απογοήτευση για την εμφάνιση, ο Τζανιόλο δεν προπονήθηκε μετά τον Ολυμπιακό

Η Άστον Βίλα ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς και τα προβλήματα διογκώθηκαν την Κυριακή με τον τραυματισμό του Ρότζερς στην ήττα με 1-0 από την Μπράιτον.

Ο Ουνάι Έμερι αναφέρθηκε στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του και στην κούραση ενώ αποκάλυψε πως ο Τζανιόλο λόγω νέων ενοχλήσεων δεν προπονήθηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση, αλλά δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Χάσαμε αλλά δεν αξίζαμε περισσότερα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το αγωνιστικό τους σχέδιο, αλλά δεν ήμασταν επιτυχείς. Δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, κόρνερ και πλάγια. Ήταν πιο επικίνδυνοι. Χρειαζόμασταν έναν τερματοφύλακα σήμερα. Δεν θέλω να πω τίποτα για την Τότεναμ. Η πρόκριση στο Champions League είναι στα δικά μας χέρια. Θέλω να αναρρώσουμε και ανακτήσουμε ενέργεια ώστε να είμαστε φρέσκοι».

Συναγερμός στην Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε ο Ρότζερς και έγινε αναγκαστική αλλαγή

Πρέπει να μαθαίνουμε όλοι και να χρησιμοποιούμε τις εμπειρίες μας. Κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν, απολαμβάνουμε την Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό και είμαστε σε ημιτελικό, μερικές φορές όμως κάνουμε λάθη και χάνουμε. Είμαστε λίγο εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας για να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη. Ο Τζανιόλο δεν προπονήθηκε τις τελευταίες δύο μέρες, πονάει στο σημείο που είχε τραυματιστεί και έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό παίρνοντας ρίσκο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς