23.3 C
Athens

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 3-0: Αποφασισμένοι και διψασμένοι για κούπα οι Κανονιέρηδες!

Η εξαιρετική ομάδα του Αρτέτα αγγίζει το θαύμα στην κούρσα τίτλου της Premier League, δείχνοντας πιο αποφασισμένη και πορωμένη από ποτέ για κούπα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι που είναι στο -4 αλλά με δύο ματς λιγότερα

Η φετινή Άρσεναλ δεν αστειεύεται και πλέον βρίσκεται δύο βήματα μακριά από τον τίτλο στην Premier League, με την υποσημείωση να μην κάνει το 4/4 η Μάντσεστερ Σίτι που έχει δύο ματς λιγότερα και βρίσκεται στο -4 από τους ασταμάτητους και αποφασισμένους Κανονιέρηδες.

Η εξαιρετική ομάδα του Αρτέτα το έκανε να φαίνεται εύκολο κόντρα στην Μπόρνμουθ επικρατώντας άνετα με 3-0 χάρη σε τέρματα των Σάκα, στο 45′ από το σημείο του πέναλτι, Τροσάρ με ωραίο τελείωμα στο 70′ και Ράις με έναν κεραυνό στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Μπόρνμουθ που έχει κάνει πολλές ζημιές φέτος στους «μεγάλους» ήταν ακίνδυνη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά και… άνετη βαθμολογικά, καθώς έχει «καπαρώσει» την 10η θέση έχοντας εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την υπόθεση παραμονή.

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη της Άρσεναλ στην Premier League και μάλιστα με ωραίο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο αλλά και τρεις διαφορετικούς σκόρερ, με τους Λονδρέζους να βάζουν ξανά την πίεση στη Σίτι, έχοντας κατά νου τα δύο δύσκολα παιχνίδια που της μένουν με το βλέμμα στο στέμμα. Δηλαδή αυτά κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός) και Έβερτον (εντός).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 36ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μεγάλη Παρασκευή 3/5

Λούτον – Έβερτον 1-1 (31′ Αντεμπάγιο / 24′ πεν. Κάλβερτ-Λιούιν)

Μεγάλο Σάββατο 4/5

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 3-0 (45+1′ Σάκα πεν., 70′ Τροσάρ, 90+7′ Ράις)

Μπέρνλι – Νιούκαστλ (17:00)

Μπρέντφορντ – Φούλαμ (17:00)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς (19:30)

Κυριακή του Πάσχα 5/5

Μπράιτον – Αστον Βίλα (16:00)

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ (16:00)

Λίβερπουλ – Τότεναμ (18:30)

Δευτέρα του Πάσχα 6/5

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς