29 C
Athens

Σλοτ: Να με συγχαρείτε στο τέλος της σεζόν για τη Λίβερπουλ

Οι ερωτήσεις σχετικά με την επικείμενη άφιξη του στον πάγκο της Λίβερπουλ φαίνεται ότι γίνονται πρόβλημα για τον Ολλανδό Άρνε Σλοτ, καθώς ετοιμάζεται να ηγηθεί της Φέγενορντ τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν.

Θα γιορτάσει αύριο (5/5) τον 100ο αγώνα του ως προπονητής της ολλανδικής ομάδας, αλλά η συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα κυριαρχήθηκε και πάλι από την επικείμενη μετακίνησή του να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.

Έτσι προσπάθησε να βάλει φρένο στις αναφορές για το μέλλον του, τονίζοντας πως θα πρέπει να τον συγχαρούν για τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εξακολουθώ να έχω τη σιγουριά ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να δώσω άλλες απαντήσεις. Αν συνεχιστεί αυτό, θα είναι μια δυσάρεστη συνέντευξη Τύπου. Απλώς πιστεύω ότι είναι σκόπιμο να δώσω όλες τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις στο τέλος της σεζόν, επειδή είμαι ακόμα στη Φέγενορντ εδώ και η Λίβερπουλ είναι επίσης απασχολημένη με τη σεζόν της.

Μπορείτε πάντα να με συγχαρείτε, αλλά είναι πιο κατάλληλο να το κάνετε στο τέλος της σεζόν όταν είναι πραγματικά επίσημο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς