26.6 C
Athens

Ο Κλοπ αναφέρθηκε στην ήττα της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό: «Ανησυχώ για τις αγγλικές ομάδες»

Ανήσυχος για τις αγγλικές ομάδες εμφανίστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ.

Με αφορμή το ιστορικό διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στις αγγλικές ομάδες και τόνισε ότι ανησυχεί για το γεγονός πως είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται καμία σε ευρωπαϊκό τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βλέποντας την Άστον Βίλα να χάνει χθες το βράδυ σημαίνει ότι καμία αγγλική ομάδα δεν θα είναι σε ευρωπαϊκό τελικό, θα πρέπει να ρωτήσουμε, μήπως μειώνουμε την ένταση για τους παίκτες;

Αν καμία αγγλική ομάδα δεν είναι σε ευρωπαϊκό τελικό, έχουμε υποαποδοθεί; Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν είναι υπερεκτιμημένο, οι παίκτες καταπονημένοι. Κάποιος πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο, κόψτε ένα παιχνίδι. Άλλα δύο παιχνίδια για το Champions League την επόμενη σεζόν και μπορείτε να κόψετε τα ημιτελικά δύο παιχνίδια του Λιγκ Καπ.

Είχα μια συνομιλία με την TNT – μια τηλεοπτική εκπομπή που δεν θα ξαναδώ! – και είπαν ότι μας πληρώνουν για να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν το βλέπω έτσι, το ποδόσφαιρο τους πληρώνει. Πρέπει να γίνεις ξανά μέρος του ποδοσφαίρου και όχι μόνο ο στίφτης, αυτή είναι μια συμβουλή. Οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν χωρίς αγώνες κατά καιρούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς