16.5 C
Athens

Αναστόπουλος: Κοντοζυγώνει η ώρα για ευρωπαϊκό τρόπαιο στον Ολυμπιακό, δεν θα το χάσει μέσα στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ζει ιστορικές στιγμές μετά την επική νίκη με 2-4 στην έδρα της Άστον Βίλα και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αδημονούν για την σπουδαία ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (9/5) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα κριθούν τα πάντα για το εισιτήριο του τελικού του Conference League.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ξέρει όσο λίγοι από μεγάλες βραδιές με τον Ολυμπιακό και ως φίλαθλός του, στο σήμερα, τόνισε στη «Real News» πως κοντοζυγώνει η ώρα για μία ευρωπαϊκή κούπα από τους Πειραιώτες, ενώ πρόσθεσε ότι αν προκριθεί στον τελικό της OPAP Arena αυτή η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να το χάσει μέσα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ανεπανάληπτη, ιστορική νίκη, δεν γίνεται καθημερινά ομάδα από άλλη χώρα να πηγαίνει στην Αγγλία και να ρίχνει τεσσάρα σε μία από τις πρωτοπόρους. Απίστευτο, αλλά και ελληνικό μαζί», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, για το υψηλό μπάτζετ της αγγλικής ομάδας επεσήμανε: «Οι παίκτες παίζουν μπάλα και όχι τα μπάτζετ. Ο Ολυμπιακός ήταν αφεντικό στο γήπεδο».

Αφού ανέφερε ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (9/5), ο τεχνικός της Καλαμάτας κατέληξε: «Είναι επιτυχία του Ολυμπιακού φυσικά, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου που φωνάζει στους πάντες “εδώ είμαστε και είμαστε καλά”.

Έτσι θα πάμε και το βράδυ της Πέμπτης, για να τελειώσουμε τη δουλειά και μετά το… όνειρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν χορταίνει τα πρωταθλήματα, αλλά ο καημός του ήταν πάντα το Ευρωπαϊκό. Κοντοζυγώνει η ώρα και ύστερα, αυτός ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να το χάσει, ειδικά μέσα στην Ελλάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς