20.2 C
Athens

Άστον Βίλα: Το update του Έμερι για τους τραυματίες Τίλεμανς και Μαρτίνες ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Conference League μετά την ιστορική του νίκη με 4-2 στην έδρα της Άστον Βίλα, ωστόσο ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, δεδομένου πως υπάρχει η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (9/5).

Μία ρεβάνς στην οποία οι «Χωριάτες» ελπίζουν πως θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο τον Εμιλιάνο Μαρτίνες κάτω από τα δοκάρια όσο και τον Γιούρι Τίλεμανς στα χαφ.

Ο μεν Αργεντινός κίπερ έχει ακόμα ενοχλήσεις αλλά όπως τόνισε ο Έμερι, υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμα και στο κυριακάτικο ματς με την Μπράιτον και ο δε Βέλγος μέσος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό του Πειραιά.

«Αύριο είναι η μέρα κλειδί. Εάν δεν νιώσει καμία περαιτέρω ενόχληση, χωρίς να πάρουμε κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Μπράιτον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έμερι για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

«Θα έχουμε μια ακόμη προπόνηση. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά εκείνους που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό και εκείνους που απουσιάζουν. Μέχρι και την τελευταία προπόνηση πριν από την Μπράιτον είναι αδύνατον να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα», τόνισε κλείνοντας ο Έμερι μετά από ερώτηση που τού έγινε για την κατάσταση του Τίλεμανς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς