27.9 C
Athens

Ντάγκλας Λουίζ: Δεν έχει τελειώσει το ζευγάρι, δεν αξίζαμε να χάσουμε με 2-4

Δεν άξιζε η Άστον Βίλα την ήττα με 2-4 από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ντάγκλας Λουίζ.

Ο Ολυμπιακός άλωσε με τεσσάρα το «Βίλα Παρκ» και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League στην ιστορική ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 9 Μαϊου.

Ο μοιραίος για την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό, Ντάγκλας Λουίζ, που υπέπεσε σε πέναλτι και μετά έχασε τη δική του ευκαιρία από την άσπρη βούλα, μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Επιπλέον τόνισε πως οι Χωριάτες δεν άξιζαν την ήττα με 2-4 και πως τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχει τελειώσει το ζευγάρι. Μπορούμε να επιστρέψουμε δυνατοί. Αισθάνομαι πολύ άσχημα επειδή πιστεύω ότι παίξαμε πραγματικά καλά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με 4-2 αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε και να αλλάξουμε το αποτέλεσμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, όμως δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και θα πρέπει να πάμε στο γήπεδό τους κα να σκοράρουμε δύο γκολ, κρατώντας ανέπαφη την εστία μας.

Εξακολουθώ να έχω αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι έχω σκοράρει έξι φορές από την άσπρη βούλα. Αυτό είναι το πρώτο πέναλτι που χάνω αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να συνεχίσω την προπόνηση στα πέναλτι.

Δεν ήμουν χαρούμενος με το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μου αλλά είδα την εικόνα και ήταν καθαρό πέναλτι. Δεν είμαι χαρούμενος με ό,τι συνέβη αλλά θα πρέπει να σηκώσω κεφάλι αφού ακολουθεί ματς στην Premier League με την Μπράιτον».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς