16.5 C
Athens

Το ξεκάθαρο μήνυμα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Το μυαλό όλων στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»

Ο Βάσκος τεχνικός ξέκοψε κάθε κουβέντα για τον τελικό του Conference League και ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους μόνο στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα, που δεδομένα θα είναι πιο απαιτητική από τον πρώτο ημιτελικό στο Μπέρμιγχαμ

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Ελλάδα με σκορ πρόκρισης από το Μπέρμιγχαμ, αλλά μένει ένα ακόμη ημίχρονο κόντρα στην Άστον Βίλα που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ο τελικός της OPAP Arena μπορεί να περιμένει, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους μία ακόμα δυσκολότερη πρόκληση στην ιστορική ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον κόσμο στο πλευρό τους.

Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, κανείς στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ δεν μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα. Και κανείς δεν το θέλει. Το μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά είναι στην ερχόμενη Πέμπτη (9/5) και στο πώς θα επαναλάβουν την εμφάνιση του «Βίλα Παρκ» ώστε να διεκδικήσουν στις 29 Μαϊου το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου στο ποδόσφαιρο.

Θρύλε, κοίτα τι έκανες στο Μπέρμιγχαμ: Ο «πρίγκιπας» Ελ Κααμπί και το masterclass από Έσε – Τσικίνιο

Για την ώρα, η ημερομηνία είναι μία. Στις 9 του Μάη. Κι αυτό δεν αλλάζει, με τον Μεντιλίμπαρ να το ξεκαθαρίζει στους παίκτες του πριν τους δώσει δύο μέρες ξεκούρασης για το Πάσχα.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε μεγάλη νίκη. Πανηγυρίσαμε, το χαρήκαμε αλλά εδώ τελειώνουν οι πανηγυρισμοί και το πάρτι.

Δεν έχουμε περάσει και όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας, γιατί η αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να βγάλει αντίδραση.

Θα έχετε δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε αλλά θέλω να σας ζητήσω κάτι. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε το μυαλό σας στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και όχι στον τελικό.

Δεν θέλω ν’ ακούσω κουβέντα για τελικό, ούτε μια λέξη. Ξεχάστε τον τελικό γιατί δεν έχουμε προκριθεί. Αν πετύχουμε τον μεγάλο στόχο και τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές μέρες για να πανηγυρίσουμε», ήταν τα λόγια του Βάσκου τεχνικού στην ομιλία του προς τους παίκτες μετά το ιστορικό «διπλό» στην Αγγλία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς