17.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Παπανικολάου και Λαρεντζάκης ντύθηκαν νονοί και μοίρασαν δώρα για το Πάσχα (vid)

Νονοί ντύθηκαν μοιράζοντας δώρα και χαρά σε αθλητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου, αλλά και παιδιά προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σχιστό, οι Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα, στην οποία συμμετείχαν οι αθλητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου, αλλά και παιδιά προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σχιστό, μοιράζοντας δώρα και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Από πρεσβευτές του One Team, έγιναν… νονοί!

Ο λόγος για τους Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα, στην οποία συμμετείχαν οι αθλητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου, αλλά και παιδιά προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σχιστό.

Εκτός από τα καθιερωμένα διδακτικά παιχνίδια, η προπόνηση είχε και πάρτυ γενεθλίων, αλλά και πολλά δώρα για τους αθλητές μας! Δώρα που μοίρασαν οι Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μαζί με τις λαμπάδες και το παραδοσιακό τσουρέκι!

Στο τέλος, όλοι μαζί ευχήθηκαν με μία φωνή: «Καλό Πάσχα» και ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά τις γιορτές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς