27.5 C
Athens

Έμερι: Να αναλύσουμε όσα κάναμε άσχημα στο δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, περιμένουμε τον Μαρτίνες

Ο κόουτς της Άστον Βίλα περιμένει την επιστροφή του Εμιλιάνο Μαρτίνες κόντρα στην Μπράιτον και διευκρίνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από τα λάθη της κόντρα στον Ολυμπιακό και να μάθει να κρατά τα δύο καρπούζια σε μία μασχάλη

Η Άστον Βίλα έχει στρέψει την προσοχή της στο κυριακάτικο ματς με την Μπράιτον στο Amex καθώς συνεχίζει τη μάχη της για την 4η θέση.

Οι Χωριάτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχουν ξανά διαθέσιμο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, με τον Ουνάι Έμερι να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του πρέπει να μάθει να παίζει καλά σε όλες τις διοργανώσεις ενώ άμεσα σκοπεύει να δει όλα όσα έγιναν άσχημα στον πρώτο ημιτελικό όπου οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-2.

«Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να παίζουμε πολλά παιχνίδια, αν θέλουμε να βρισκόμαστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παίζουμε ημιτελικούς στο Conference και το ματς που δώσαμε χθες βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν δύσκολο. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε στην Ευρώπη, είναι ένα πολύ καλό τεστ και μια σημαντική εμπειρία. Πρέπει να παίζουμε και να κάνουμε καλές εμφανίσεις ατομικά και ομαδικά σε όλες τις διοργανώσεις. Οι παίκτες πρέπει να προσαρμόζονται. Προσπαθούμε να πετύχουμε και στα δύο. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην Μπράιτον αφού αναλύσουμε όσα κάναμε άσχημα χθες. Το κίνητρό μας είναι υψηλό για το ματς με την Μπράιτον και πρέπει να διατηρηθούμε στην τετράδα. Θα πρέπει να ανακτήσουμε άμεσα τις δυνάμεις μας για την Κυριακή. Περιμένουμε την προπόνηση του Σαββάτου. Αν αισθάνεται καλά και χωρίς να πάρουμε το ρίσκο, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα παίξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς