27.5 C
Athens

Ο Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ παραιτήθηκε από το πόστο του συμβούλου διαιτησίας στη Νότιγχαμ, επικαλούμενος προσωπικές επιθέσεις από Μέσα και παράγοντες για τον ρόλο του

Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά από σχεδόν τρεις μήνες από την πρόσληψή του σε ρόλο συμβούλου για θέματα διαιτησίας.

Οι Κόκκινοι το τελευταίο διάστημα εξερράγησαν έπειτα από τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος τους με αποκορύφωμα το ματς με την Έβερτον όπου διαμαρτυρήθηκαν για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν. Η Επιτροπή Διαιτησίας δικαίωσε τους Reds που εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την παραμονή τους ωστόσο φαίνεται πως τα όσα έχουν συμβεί, έχουν προκαλέσει μεγάλη ένταση εντός του αγγλικού συλλόγου.

Ο Άγγλος πρώην αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ υπέβαλε την παραίτησή του, εξηγώντας στην επιστολή του πως έχει δεχθεί ανελέητες προσωπικές επιθέσεις από Μέσα και παράγοντες ενώ συνολικά τόνισε πως δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις για αυτόν τον συμβουλευτικό ρόλο του. Μάλιστα, διευκρινίζει πως πλέον η θητεία του στη Νότιγχαμ αποτέλεσε περισσότερο εμπόδιο παρά όφελος για τον σύλλογο, στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς