20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο ο Λαρεντζάκης, αμφίβολος για το Game 5 στη Βαρκελώνη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τραυματίστηκε μετά το αντιαθλητικό του Αμπρίνες κατά τη διάρκεια του Game 4 στο ΣΕΦ και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και η συμμετοχή του στον «τελικό» της Βαρκελώνης κρίνεται αμφίβολη

Αμφίβολος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για τον «τελικό» του Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα στα playoffs της Euroleague.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο κατά τη διάρκεια του τέταρτου προημιτελικού στο ΣΕΦ κι έτσι η συμμετοχή του στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης (8/5) κρίνεται ως αμφίβολη.

Στα 7’48” για την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου ο διεθνής γκαρντ πέτυχε τρίποντο και κέρδισε φάουλ πάνω στην προσπάθεια από τον Αμπρίνες με τους διαιτητές να το αναβαθμίζουν σωστά σε αντιαθλητικό.

Η άτσαλη «προσγείωσή» του στο παρκέ προκάλεσε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, με τον Έλληνα άσο να χάνει το υπόλοιπο του Game 4 και να είναι πιθανό να χάσει και την κρίσιμη και τελευταία μάχη πρόκρισης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Τετάρτη του Πάσχα, με φόντο το Final-4 του Βερολίνου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς