28 C
Athens

Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες για τις τελικές μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα playoffs

Ορίστηκαν οι «τελικοί» των Game 5 για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε Βαρκελώνη και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, με τους Ερυθρόλευκους να διεκδικούν την τρίτη σερί πρόκρισή τους σε Final-4 και τους Πράσινους την επιστροφή τους μετά από 12 χρόνια

Γνωστές έγιναν από τη Euroleague οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα κρίσιμα Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα playoffs κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα.

Όπως γνωστοποίησε η ευρωπαϊκή Λίγκα, οι Ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους σε ένα ακόμη Final-4 (τρίτο σερί) στις 8 Μαϊου, Τετάρτη του Πάσχα, και ώρα 22:00 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Θυμίζουμε πως η σειρά είναι στο 2-2 μετά τη ληστεία μετά φόνου τη Μεγάλη Τρίτη για το προβάδισμα των Καταλανών και την ισοπεδωτική ισοφάριση της ομάδας του Μπαρτζώκα το βράδυ της Μ. Πέμπτης.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη 7 του Μάη, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με ώρα έναρξης του πέμπτου αγώνα τις 21:15, με στόχο το 3-2 για την επιστροφή του σε Final-4 μετά από 12 χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς