20.9 C
Athens

Ρέτσος: Δείξαμε για ποιο λόγο είμαστε στον ημιτελικό του Conference League, ο κόσμος είναι μεγάλο στήριγμα

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων ζουν και αναπνέουν για την ιστορική ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Πέμπτη, με παρακαταθήκη το 4-2 στην έδρα της Άστον Βίλα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν φανερά χαρούμενος για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του μετά τον αγώνα στο «Βίλα Παρκ» τονίζοντας πως απέδειξε γιατί βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference League, ενώ έβγαλε το καπέλο στον κόσμο της ομάδας που αποτελεί «μεγάλο στήριγμα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ο πρώτος ημιτελικός, έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Μεγάλη νίκη, τεράστια χαρά, δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε όμως ακόμα 90λεπτά, είδαμε τι μπορεί να κάνει μία τέτοια ομάδα μέσα σε 10-15 λεπτά.

Είναι και αυτή μία εξαιρετική ομάδα αλλά δείξαμε για ποιο λόγο είμαστε αυτή τη στιγμή στον ημιτελικό του Conference League, για ποιο λόγο βάλαμε τέσσερα γκολ στην Άστον Βίλα.

Ελπίζω αυτό συνεχιστεί και στο Καραϊσκάκης και με τον δικό μας κόσμο να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στον τελικό.

Ο κόσμος είναι μεγάλο στήριγμα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τώρα ξέρουμε πως θα έχουμε στο πλευρό μας ακόμη περισσότερους και θα είναι μία φανταστική εμπειρία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς