20.9 C
Athens

Τσέλσι – Τότεναμ 2-0: Πήρε το ντέρμπι με Τσαλόμπα και Τζάκσον και ψαλίδισε τις ελπίδες των Σπιρουνιών για 4άδα

Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο εξ αναβολής ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ επικρατώντας με 2-0.

Η ομάδα του Ποτσετίνο δούλεψε και για την Αστόν Βίλα, καθώς η Τότεναμ παρέμεινε 7 βαθμούς πίσω της και πλέον έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Χωριάτες, βλέποντας έτσι τις ελπίδες της για την τέταρτη θέση και το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν να ψαλιδίζονται.

Από την άλλη η Τσέλσι διατήρησε τις πιθανότητες που έχει για την 6η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς εκεί βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μόλις τρεις βαθμούς παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Τσαλόμπα στο 24′. Το 2-0 έγινε στο 72′, με τον Τζάκσον να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμερ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και να σφραγίζει τη νίκη σκοράροντας με το κεφάλι.

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκίλκριστ (85′ Ατσεαμπόνγκ), Τσάλομπα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Μαντουέκε, Τζάκσον (90′ Τοριάινεν), Μούντρικ (75′ Κασαντέι)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Έμερσον (86′ Λο Σέλσο), Μπισούμα (64′ Χέιμπιεργκ), Σαρ (63′ Μάντισον), Κουλουσέβσκι, Τζόνσον (78′ Χιλ), Ρισάρλισον (63′ Μπεντανκούρ), Σον

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς