27.5 C
Athens

Παπανικολάου: Τώρα έχει η Μπαρτσελόνα την πίεση, θα πάμε εκεί με το μαχητικό μας πνεύμα

Για τη συνέχεια της σειράς μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα με 92-58.

Οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν τους Μπλαουγκράνα και ισοφάρισαν σε 2-2 τη μεταξύ τους σειρά για τα playoffs της EuroLeague, με την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης να κρίνεται σε πέμπτο παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Δεύτερη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του στα playoffs της EuroLeague το +34 κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Για τη μεγάλη νίκη και το τελευταίο παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, που επέστρεψε σήμερα και έβαλε κι αυτός το δικό του λιθαράκι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για το πάθος που έδειξαν, την επιθυμία να μην αφήσουν να χαθεί αυτό το παιχνίδι, αλλά και τους φιλάθλους που μας έδωσαν ώθηση. Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι. Δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά με την ομάδα. Έχουμε μια ακόμη ευκαιρία, στο τελευταίο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός, η Μπαρτσελόνα έχει την πίεση τώρα. Θα πάμε εκεί να παίξουμε με το μαχητικό μας πνεύμα, με το στυλ που μας χαρακτηρίζει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω πάντα να δίνω τα πάντα, ο κόσμος με βοηθά φωνάζοντας το όνομά μου και θέλω να τους το ανταποδώσω. Χαίρομαι που σήμερα έβαλα το λιθαράκι μου για να κερδίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς