18.3 C
Athens

Κ19 Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Μια νίκη μακριά από τον τίτλο οι πρωταθλητές Ευρώπης

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ19 βρίσκεται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία πέρασε από τη Λαμία (0-3) σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Έτσι, με νίκη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι Νέοι πρωταθλητές Ευρώπης θα ανοίξουν τη διαφορά στους εννέα από τους Ασπρόμαυρους και θα κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Καρανάτσιος άνοιξε το σκορ στο 18′ μετά από εκπληκτική σέντρα του Αλαφάκη, με τον 18χρονο αριστερό μπακ/χαφ να πιστώνεται και δεύτερη ασίστ στο 25′ όταν μετά από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Κώστας Κωστούλας έγραψε το 0-2 με κεφαλιά.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπάκουλας έπειτα από ανατροπή του Παναγάκου στην περιοχή της Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Γυφτομήτρος, Νικολόπουλος, Πάνος, Γιωργαλής, Ζαλοκώστας (83’ Μακρίδης), Τσέλα, Ρωμανός (88’ Βαρσαμογιάννης), Καψάλης, Τσάτσος (75’ Ηλιόπουλος), Μαργαρίτης (83’ Τσιάκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουράκλης, Δάμα (73’ Κουτσόπουλος), Τανούλης, Παναγάκος, Κ. Κωστούλας, Κουτσογούλας (46’ Χρήστου), Μπακούλας, Καρανάτσιος, Πνευμονίδης (46’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (73’ Γατόπουλος), Αλαφάκης (46’ Λώλης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς