18 C
Athens

Ελ Αραμπί: Να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές μας, μας αξίζει να βρισκόμαστε εδώ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι έτοιμος για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός φορ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα, τόνισε πως το κίνητρο όλων είναι τεράστιο και ο στόχος είναι η ομάδα να παίξει καλά με τον ίδιο να είναι σε θέση να βοηθήσει αν τον χρειαστεί ο προπονητής του.

«Όταν κάποιος φτάνει σε αυτό το γήπεδο δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να υπάρξει κίνητρο. Μετά την πορεία που έχουμε κάνει, μας αξίζει να βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι.

Έχουμε δει βίντεο πώς παίζει η Άστον Βίλα. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές μας. Σημαντικό να σκοράρουμε, παρότι τα γκολ εκτός έδρας δεν μετρούν όπως παλιά.

Ο Γουότκινς είναι σπουδαίος παίκτης όμως το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι διαφορετικό και έχουμε μεγάλο κίνητρο και επιθυμία για νίκη. Ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα σκοράρει πρώτος.

Είναι μια πάρα πολύ ωραία στιγμή κι αν μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να σκοράρει, θα το κάνω. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίξει καλά. Όλοι οι παίκτες ανυπομονούμε για να επαναλάβουμε ωραίες στιγμές», δήλωσε ο Μαροκινός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς