28 C
Athens

Μπάγερν – Ρεάλ 2-2: Η σπίθα του Βινίσιους κράτησε όρθιους τους Μαδριλένους στο Μόναχο

Η τέταρτη σερί ισοπαλία της Ρεάλ στο Champions League είχε την υπογραφή του Βινίσιους και οι δυο κολοσσοί θα λύσουν τις διαφορές τους σε έναν επαναληπτικό που αναμένεται ΕΠΙΚΟΣ

Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνει κανείς διαρκώς πόσο ατσάλινη είναι η Ρεάλ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όσες φάσεις κι αν δέχεται, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε όρθια στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (2-2) και έχει το προβάδισμα για να βρεθεί στον τελικό του Champions League αρκεί να… τελειώσει τη δουλειά στη Μαδρίτη. Η Μπάγερν εμφανίστηκε ιδιαιτέρως καλή αλλά και πάλι πλήρωσε τα σοβαρά αμυντικά της λάθη όπως συμβαίνει συνήθως.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία στη διοργάνωση για τη Ρεάλ που δείχνει μέταλλο παρότι εξακολουθεί να μην πείθει με την εικόνα της.

 

Οι Βαυαροί δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα πρώτα 20′ με τους Κέιν και Σανέ να δημιουργούν προβλήματα στον (κατά τα άλλα) σταθερό Λούνιν και κόντρα στη ροή του αγώνα η Ρεάλ προηγήθηκε στο 24′.

Ο Κρόος βρήκε τον Βινίσιους με καταπληκτική κάθετη πάση και ο Βραζιλιάνος νίκησε με ωραίο πλασέ τον Νόιερ για το 0-1.

 

Οι Γερμανοί πάγωσαν και χρειάστηκε να καθαρίσουν το μυαλό τους για να επιστρέψουν και να φτάσουν σε ανατροπή.

Οι Βαυαροί μετέτρεψαν το 0-1 σε 2-1, με τον Σανέ να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ στο 53′ στην κλειστή γωνία του Λούνιν.

 

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κέιν ολοκλήρωσε την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μουσιάλα από τον Λούκας Βάθκεθ, βάζοντας μπροστά την Μπάγερν με 2-1.

 

Η Ρεάλ όμως έχει δείξει ότι μπορεί να αντιδράσει, προειδοποίησε στο 80′ με τον Βινίσιους που έχασε στο τετ α τετ αλλά στο 83′ o Κιμ ανέτρεψε τον Ροντρίγκο και ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του ανέλαβε την εκτέλεση και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Κιμ, Ντάιερ, Μαζράουι, Γκορέτσκα (46′ Γκερέιρο), Λάιμερ, Μουσιάλα, Μίλερ (80′ Γκνάμπρι), Σανέ (87′ Ντέιβις), Κέιν

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Λούκας, Ρούντιγκερ, Νάτσο (65′ Καμαβινγκά), Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος (75′ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (75′ Μόντριτς), Ροντρίγκο (87′ Χοσέλου), Βινίσιους

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς