18 C
Athens

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει ακόμα απάντηση για το μέλλον του, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Λέικερς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε αναποφάσιστος για το μέλλον του στο ΝΒΑ, μετά την ήττα/αποκλεισμό των Λέικερς με 108-106 στο Game 5 της σειράς του πρώτου γύρου από τους Ντένβερ Νάγκετς το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 39χρονος Τζέιμς, ο οποίος ολοκλήρωσε την 21η σεζόν του με 30 πόντους, 11 ασίστ, 9 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα στo τελευταίο εφετινό ματς των «Λιμνάνθρωπων», είπε ότι η άμεση εστίασή του θα είναι στην οικογένειά του και στην συνέχεια θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι.

Ερωτηθείς πώς θα προσέγγιζε την απόφασή του για το 22ο έτος της καριέρας του, ο Τζέιμς απάντησε: «Δεν έχω απάντηση … για να είμαι ειλικρινής. Δεν το έχω σκεφτεί πολύ».

Είπε ότι τελικά θα συζητήσει με τον ατζέντη του, Ριτς Πολ, και την οικογένειά του και θα αξιολογήσει «τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου».

«Θα το συζητήσουμε όταν χρειαστεί», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτηκε αν η Δευτέρα θα μπορούσε να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τους Λέικερς, ο Τζέιμς είπε, «Δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτό».

Ο Τζέιμς έχει διορία μέχρι τις 29 Ιουνίου, είτε να κάνει opt-in στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Λέικερς για 51,4 εκατομμύρια δολάρια, είτε να μείνει ελεύθερος με τη μορφή του unrestricted free agent.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς