20.9 C
Athens

Οι Τούρκοι «τελειώνουν» τον Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε ως... αυτοκράτορας στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως φαίνεται η θητεία του θα κρατήσει μόλις για 5 μήνες μετά την αποτυχία των Πρασίνων στο πρωτάθλημα και το κάκιστο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια

Οι Τούρκοι τον έφεραν και οι Τούρκοι «τελειώνουν» τον Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αρκετά τουρκικά Μέσα από το βράδυ της Δευτέρας (29/4) ο Φατίχ Τερίμ μετράει πλέον μέρες στον πάγκο του «τριφυλλιού», αφού απέτυχε να στέψει πρωταθλητές τους Πράσινους και κυρίως να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του.

Οι Τούρκοι καταγράφουν τη μέχρι τώρα τετράμηνη παρουσία του 70χρονου τεχνικού στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την ως «μέτρια» και τονίζοντας πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι και το έδειξαν γιουχάροντάς τον μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη, στο οποίο χάθηκαν και οι λιγοστές ουσιαστικές ελπίδες για τον τίτλο.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη καθώς έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τερίμ και τώρα πρέπει να αλλάξει ξανά τα πλάνα του, σχεδιάζοντας ήδη την επόμενη ημέρα στην ομάδα χωρίς τον Τούρκο τεχνικό στην άκρη του «πράσινου» πάγκου.

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα φύγει άμεσα ή μετά τον τελικό Κυπέλλου (25/5) απέναντι ξανά στον Άρη, αλλά είναι δεδομένο πως το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού για μία ακόμη χρονιά δεν είναι καθόλου καλό, με τους παίκτες να έχουν «αδειάσει» ψυχολογικά και το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και στις κερκίδες της Λεωφόρου να είναι πιο βαρύ από ποτέ…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς